Albert 06 21541252 of Sandra 06 52371995 info@woninginrichtinghetkompas.nl

persoonlijk advies

We gaan graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden en geven u de eerste adviezen voor kleur- en materiaalkeuze.

Stap 1 – Kennismaking in onze showroom

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking in onze showroom, waarbij wij goed luisteren naar wat u met uw interieur wilt.

Stap 2 – Persoonlijk advies

Zit u met uw handen in uw haar over de inrichting van uw huis? Maak samen met ons uw droominterieur waar.

Step 3 – Meetafspraak om alles tot in detail te meten

Maak gebruik van onze gratis meetservice. We denken graag effectief met u mee.

PVC vloeren

PVC-vloeren zijn te vinden in veel interieurs en dat is niet voor niets  Het is harde kunststof  die vloeronderhoudsvriendelijk, sterk, waterafstotend, robuust én geluid en warmte-isolerend.is. PVC is goed te combineren met vloerverwarming en koeling. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in natuurlijke houtmotieven, maar ook in betonlook of met een steenprint.

Wil je graag  een visgraatvloer? Dan is er een ruime  keuze in natuurlijk houtmotief met of zonder een register embossing. Bij deze techniek ziet de PVC er niet alleen natuurlijk uit maar voel je ook de  knoesten en houtnerven. Een mooie oplossing voor PVC in appartementen is ook de Lay red Click PVC collectie van Moduleo.

Laminaat

Laminaat is een kunststof vloer die vooral bekend is in houtlook structuur maar is ook verkrijgbaar in diverse patronen, kleuren en strookbreedtes.

De vloer is onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en robuust. Dit is waarom laminaat zo populair is geworden. De vloer is steeds verder doorontwikkeld waardoor het soms bijna niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Tapijt

Tapijt is heerlijk zacht aan de voeten en geeft een warme, zachte uitstraling aan je interieur. Bovendien heeft tapijt ook veel praktische voordelen. Zo werkt het geluiddempend en isolerend.

Mensen met een allergie kunnen ook zeker voor tapijt kiezen, tegenwoordig zijn er ook anti allergene tapijten ontwikkeld. Tapijt is in vele kleuren, structuren en dessins te verkrijgen en ook zeer geschikt voor op de trap.

Entree matten

Er zijn veel leukere dingen te doen dan schoonmaken daarom is het verstandig om voor een goede deurmat te kiezen . Een goede deurmat neemt vocht en vuil op. Welke mat het meest geschikt is voor jouw huis, hangt helemaal af van je wensen en woonsituatie. Wij hebben een ruime keuze deur matten van Forbo coral en Beautifloor.

Vinyl

Een vinylvloer is zacht verend, comfortabel én stil, vinyl  heeft een  sterke toplaag  en is het goed te combineren met vloerverwarming.

Vinylvloeren zijn  een mooi basis voor een interieur dat eruit mag springen, er zijn veel verschillende patronen, structuren en kleuren. Vinylvloeren zijn bestand tegen water door de sterke  beschermlaag en daardoor ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Linoleum

Linoleumvloeren, ook wel bekend als Marmoleum is een zeer duurzame vloer die wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals houtmeel, hars, jute  en lijnzaadolie.

Hierdoor is de vloer zeer slijtvast en  biologisch afbreekbaar en antibacterieel. Zeer geschikt  voor echte leef ruimtes. Linoleumvloeren  zijn zeker niet saai, er zijn juist vele kleurstellingen en designmogelijkheden  waardoor deze vloer past in een sfeervolle woonkamer maar ook in een stak ingericht kantoor.

Trap bekleding

De trap als blikvanger, de trap is vaak het eerste wat je ziet bij binnentreding van een woning.  Wat trapbekleding betreft is er veel mogelijk. Naast tapijt kun je ook denken aan  vinyl, pvc of marmoleum als trapbekleding. Verder zijn traplopers of tapijt met het traploper effect ook echte blikvangers. 

Karpetten

 Wil je de graag plaatselijk de warmte van een tapijt? Dan is een mooi vloerkleed de oplossing in jouw woning. Het is een mooie en praktische oplossing. Naast warmte geeft het ook sfeer en draagt het bij aan een betere akoestiek.  Van alle tapijtsoorten kunnen wij een karpet maken met de gewenste randafwerking maar ook de sfeervolle karpetten van Brink en Campman hebben wij  in onze collectie. 

WONINGINRICHTING HET KOMPAS

Showroom

Ambachtweg 29   
2841 MB Moordrecht

Telefoon

Albert 06 21541252
Sandra 06 52371995

 

Openingstijden

Op afspraak

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Copyright © 2024 | Privacyverklaring | STUDIO182