Rolhordeur

Flexibele rolhorren hebben een lange levensduur. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid staan voorop. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen.

Mocht iemand per ongeluk tegen het gaas aanlopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen. Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes in de compacte cassette. En dankzij een cassettemaat van slechts 38 mm valt de hordeur nauwelijks op. Rolhorren voor deuren zijn een goedkoper alternatief voor een Plisséhordeur.

Sluiting en plaatsing van een rolhordeur

Een rolhordeur is geschikt voor montage op het kozijn (‘op de dag’) of in het kozijn (‘in de dag’), voor zowel houten, aluminium of kunststof kozijnen. De Rolhordeur wordt altijd geleverd met een magneetsluiting en twee speciale gaasstickers.

 Bij deuropeningen breder dan 1300 mm adviseren we de Dubbele Rolhordeur (max. 2600 mm) of de Dubbele hordeur Plisséfit (max. 2600 mm en koppelbaar tot 5200 mm).